SPECIAAL VOOR JOU UITGELICHT

Elke maand hebben wij speciale specials die wij exclusief voor jou selecteren. Bekijk hier ons aanbod of breng ons een bezoekje in onze platenzaak Enschede!
SPECIALE AANBIEDINGEN

Harry Styles

Harry's House
39.99
Het nieuws waar we op wachtte sinds Harry Styles' tweede album Fine Line werd uitgebracht in december 2019 - vereert hij ons eindelijk met nieuwe muziek. Zijn derde album, Harry's House, komt deze lente uit. Het album bevat 13 tracks incl de nieuwe single “As It Was”.

Paramore

This is Why (LP)
39.99
This Is Why is het aankomende zesde studioalbum van de Amerikaanse rockband Paramore, dat op 10 februari 2023 zal verschijnen via Atlantic Records. Het is het eerste album van de band in bijna zes jaar, na After Laughter (2017), evenals hun eerste album met dezelfde line-up als zijn voorganger. De eerste single "This Is Why" van het album werd uitgebracht naast de albumaankondiging op 28 september 2022.

Swedish House Mafia

Paradise Again (2 LP)
39.99
Het album Paradise Again ontstond tijdens de ontwaking en herontdekking van Swedish House Mafia's muzikale connectie tijdens de reünie tour van de band in 2019. De band spendeerde eindeloos veel uren in de studio, ontdekten nieuwe sonische paletten, texturen en tonen vanuit een arsenaal aan analoge synths. Het representeert de verbreding in het geluid van Swedish House Mafia, wat blijkt uit de gevarieerde selectie featuring artists inclusief The Weeknd, A$AP Rocky, Sting, Ty Dolla $ign, 070 Sha ke en nog veel meer.

BROWSE CATEGORIEËN