Record Store Day
fsfdsf

Record store day

Zet het goed in je agenda, want uitsluitend op deze dag zijn er weer heel veel exclusieve releases in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij de aangesloten platenzaken. Uiteraard komen er ook als vanouds veel artiesten langs om de platenzaken een warm hart toe te dragen. Instore optredens, meet & greets en signeersessies maken onderdeel uit van het live programma. Houd onze socials of website in de gaten om als eerste op de hoogte zijn van alle RSD releases, het instore-programma en meer. Liever lui dan moe? Meld je dan aan voor onze mailing en ontvang bericht zodra wij nieuws hebben over Record Store Day.

Ook komend jaar is er weer een prominente Nederlandse artiest die zich als ambassadeur inzet voor de platenzaken. Wie dat is houden we nog even geheim…
Wel kunnen we alvast bekendmaken, en dat is natuurlijk geen verrassing, dat de RSD ambassadeur ook dit jaar een single uitbrengt die de eerste 5.000 RSD klanten gratis bij hun aankoop ontvangen. Meer info over de RSD ambassadeur volgt snel!

Bovendien is er nog een single die we al kunnen aankondigen. Namelijk die van het door publieksstemmen gekozen RSD Talent 2023: DUIMALOT. Hij draagt komend jaar de titel RSD Talent. Hiermee gaat een te gek vinylpakket gemoeid. DUIMALOT mag op kosten van Record Store Day en de vinylperserij Record Industry een fysieke single uitbrengen met een of enkele van zijn eigen tracks. Als klap op de vuurpijl wordt de single uitgebracht als officiële RSD release op zaterdag 22 april 2023. Tevens zal de rapper te zien zijn in enkele platenzaken als onderdeel van het RSD instore programma.

icon-vinyl
OVER CRASH VINYL & BOOZE

In het hartje van de mooie stad Enschede op de Oude Markt vind je de Crash Vinyl & Booze. Een platenzaak, maar dan net even anders.

icon-kadobon
BESTEL EEN KADOBON

Weer een kadobon van de Hema? Je hoort het ze denken, maar niet zeggen. Waarom geef je niet een kadobon van Crash Vinyl & Booze?!

icon-bestellen
BESTEL JE VINYL

Onze website/webshop is nog volop in ontwikkeling. Uiteraard willen we je niet zomaar laten gaan zonder een extra service aan te bieden.

icon-inkoop
VERKOOP JE VINYL

Wist je dat Crash Vinyl & Booze ook tweedehands Vinyl inkoopt?
Wij zijn altijd wel op zoek! Maak jij ons blij?

Foo Fighters One By one
fsfdsf

Record store day

n is er nog een single die we al kunnen aankondigen. Namelijk die van het door publieksstemmen gekozen RSD Talent 2023: DUIMALOT. Hij draagt komend jaar de titel RSD Talent. Hiermee gaat een te gek vinylpakket gemoeid. DUIMALOT mag op kosten van Record Store Day en de vinylperserij Record Industry een fysieke single uitbrengen met een of enkele van zijn eigen tracks. Als klap op de vuurpijl wordt de single uitgebracht als officiële RSD release op zaterdag 22 april 2023. Tevens zal de rapper te zien zijn in enkele p